Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ

Λιγα παιχνιδια εμειναν για την ολοκληρωση της κανονικης περιοδου του πρωταθληματος ΠΑΝΘΕΟΝ και η αγωνια για την τελικη καταταξη και τα ζευγαρια των play-off στα δυο γκρουπ εχει κορυφωθει.Θα εεπιχειρησουμε να δωσουμε μια εικονα της καθε ομαδας απο τα μεχρι τωρα αποτελεσματα για να καταδειχθει οτι δεν υπαρχουν ξεκαθαρα φαβορι και τα επαθλα θα κριθουν στις λεπτομερειες.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ
Σταθερα στις πρωτες θεσεις απο την αρχη η παλιοπαρεα της Παροικιας εχει αποδειξει οτι θα παλεψει μεχρι το τελος.Με χαρακτηριστικα τη δυναμη,το παθος και με το ζευγαρι Στελιος-Νικος στην επιθεση που εχουν την ποιοτητα για να κανουν τη διαφορα.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
Σαν το παλιο καλο κρασι και συνηθισμενοι να πρωταγωνιστουν,θα προσπαθησουν να παρουν αυτο που εχασαν τα 2 προηγουμενα χρονια οταν ηττηθηκαν στον αλησμονητο τελικο με τους ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΤΟΥΣ με 5-6 απο 5-0 και στον ημιτελικο της επομενης χρονιας απο την ιδια ομαδα στα πεναλτυ αφου ειχαν ανατρεψει το εις βαρος τους 1-4.
ΜΑΚΡΙΑΛΙΜΝΗ
Αλλο ενα φαβορι οι περσινοι πρωταθλητες που παιζουν εξαιρετικο ποδοσφαιρο βασισμενο στην τεχνικη και την ταχυτητα.Στη μερα τους μπορουν να κερδισουν οποιαδηποτε ομαδα.Εχουν βεβαια τα ελαττωματα τους οπως η ελλειψη σταθεροτητας ενω μερικες φορες ο Βασιλης κανει μαγικα απο τον παγκο με τις αλλαγες!
ALBA TRADE
Πρωτη φορα παιρνουν μερος οι νεαροι Αλβανοι της Παροικιας,αλλα εχουν δειξει την αξια τους.Γνωστοι απο τη συμμετοχη τους στον ΑΟΠ εχουν ταλεντο,πολλα τρεξιματα και μενει να δεσουν πιο πολυ σαν ομαδα και να κοψουν τις πολλες ατομικες προσπαθειες.Παντως εκοψαν τις πολλες φωνες και προσαρμοστηκαν στο πνευμα του πρωταθληματος.
NO NAME
Και οι Αντιπαριωτες πρωτοεμφανιζομενοι κρατησαν μια αξιοθαυμαστη σταθεροτητα,αποτελωντας μια απο τις ευχαριστες εκπληξεις.Μεγαλη ομαδικοτητα και συνεργασια τα οπλα τους,ειναι σκληρα καρυδια και παλευουν ολα τα ματς.
LIVERCOOL
Φουλ για οκταδα ο Φιλοθεος και η παρεα του,συνδυαζουν αριστα ποδοσφαιρο και μπασκετ.Δυνατη ομαδα με πολλες λυσεις εκαναν σπουδαιες νικες και συνεχιζουν ακαθεκτοι.Εχουν και προεδρο-χορηγο τον Νικο που δεν τους αφηνει ποτε μονους.
ΡΟΥΦΟΥΛΕΣ
Τι κι αν μερικες φορες οι δυναμεις τους τους προδιδουν;Οι Ναουσαιοι το γνωριζουν το τοπι και ειναι απο τις πιο θεαματικες ομαδες του πρωταθληματος.Το χαιρονται,εχουν τη στοφα της καλης ομαδας και κανενας δεν ευχεται να τους εχει αντιπαλους.
RED GREENS
Αλλη μια ομαδα-παρεα,οι πρωην ΑΛΚΟΛΙΚΟΙ,δεν κοψανε τα ξυδια,αλλα ειναι μια υπολογισιμη δυναμη με καλους παικτες που παιζουν παντα για τη νικη.Τους καμαρωνει ο Κωστος και το Μαραθι.Μειονεκτημα τους η κακη εξωγηπεδικη ζωη
ΗΘΟΣ
Ειναι το ιδιο ΗΘΟΣ απο την ΑΛΥΚΗ που περυσι ηταν η χαρα του αντιπαλου και ολοι τους συμπαθουσαν και τους εβαζαν πολλα γκολ.Φετος τα πραγματα αλλαξαν και στο δευτερο μισο του πρωταθληματος,εκαναν ξεφρενη πορεια κανοντας εντυπωσιακες νικες.Ελπιζω ο πρωταθλητισμος να μην επηρεασει το παραδειγματικο φιλικο-ρομαντικο κλιμα που εχουν.
ΤΣΟΥΝΑΜΙ
Εντυπωσιακα ενισχυμενοι και ανεβασμενοι οι πρωην ΑΧΩΝΕΥΤΟΙ,με καλη μπαλλα και μεγαλες νικες φιγουραρουν ψηλα στη βαθμολογια.Σοβαροι στο παιχνιδι τους,με επιθεση που πεταει φωτιες,με καλη αμυνα και τερματοφυλακα ειναι ικανοι για ολα.Μου αρεσει που παρα τη βαθμολογικη σκοπιμοτητα,παιρνουν χρονο συμμετοχης ολοι οι παικτες.
CARIOKAS
Μεγαλα παιδια,πρωην ποδοσφαιριστες οι περισσοτεροι,βγαζουν στο γηπεδο και την αξια τους,αλλα και τον εγωισμο τους που φερνει γκρινια μεταξυ τους.Αυτο τους στοιχιζει αγωνιστικα και δεν ειναι λιγα τα γκολ που εχουν φαει την ωρα που τρωγονται.Παντως το κατεχουν το αθλημα.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
Μεσα απο χιλια κυματα η ταξιαρχια του Γρηγορη,καταφερε να φορμαριστει στο τελος και δειχνει οτι θα παιξει κυριαρχο ρολο στα νοκ-αουτ του Β γκρουπ.Παντως παιδια του χρονου χρειαζεται να το ξαναδειτε το θεμα.
ΑΝΙΚΗΤΟΙ
Καλη ομαδα οι φιλοι μας οι Αλβανοι της Αλυκης χαιρονται το ποδοσφαιρο χωρις να φανατιζονται.Παιζουν δυνατα,αλλα καθαρα,δεν προκαλουν γιαυτο ολοι τους σεβονται.
ΓΕΡΑΚΙΑ
Αλλη μια παραδοσιακη δυναμη που τα δινει ολα και δεν καταθετει ευκολα τα οπλα.Εχουν το δικο τους στυλ,εχοντας μερικες πολυ καλες εμφανισεις.Παρ'οτι πολυεθνικοι διατηρουν ισορροπια,γιατι ολοι πειθαρχουν στον αρχηγο τους.
ΚΟΜΑΝΤΑΤΕ
Η μεγαλη απογοητευση,αν λαβουμε υπ'οψη το φοβερο ξεκινημα τους.Γινανε πολλα στην ομαδα,αλλα χαρη στο μερακι καποιων τερματιζει με αξιοπρεπεια.
ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ
Νομιζω οτι η τελικη τους θεση τους αδικει.Τα προσοντα τους ειναι για ψηλοτερα,αλλα ειχαν πολλες μεταπτωσεις οι Αντιπαριωτες.Στα θετικα τους οτι ειναι μια καλη παρεα,που δεν χανει το κεφι της.
ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΙ
Ξεκινησαν με ενθουσιασμο τα παιδια απο το Ασπρο Χωριο,μετα ομως ηλθε ενα αρνητικο σερι που τους εριξε στο βαθμολογικο πινακα.Προσεφεραν θετικα στο κλιμα του πρωταθληματος με την αψογη παρουσια τους και συμπεριφορα τους.
ΑΜΠΑΛΟΙ
Αν και αργησαν να βρουν ρυθμο χανοντας πολυ εδαφος,τελευταια εχουν ανεβει και δειχνουν ετοιμοι για εκπληξεις στα νοκ-αουτ.
ΖΑΜΑΝΦΟΥ
Ο στρατος εβλαψε την ομαδα καθως πολλα παιδια πηγαν φανταροι και χαθηκε η συνοχη.Χαιρετισματα στα φανταρακια και ραντεβου για του χρονου.
ΜΑΝΤΡΑ
Δεν μπορεσαν να ειναι σταθεροι και πληρεις σε πολλους αγωνες,παρ'οτι εχουν καλους παικτες.Σε δυο πραγματα παντως ειναι πρωταθλητες.Στην ομορφη εμφανιση και στην εντυπωσιακη εξεδρα!
ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ
Φετος επιτελους γινανε καλυτεροι και ανταγωνιστικοι παρα τη χαμηλη τους βαθμολογικη θεση.Σιγουρα βελτιωμενοι ελπιζω να ειχαν ενα απαραιτητο διαλλειμα μεσα στην πιεση των διαβασματων τους.
ΡΕΜΑΛ ΜΑΝΤΡΙ
Περιπετειωδης σεζον για τα τρομερα μωρα του Γιαννη.Καποιοι αργησαν να χασουν κιλα.
ΑΝΩΝΥΜΟΙ
Η μασκωτ της διοργανωσης με τις πιο πολλες συμπαθειες.